Referencer

Referencer

Det handler om tillid, så du er tryg ved, at dine behov og informationer behandles professionelt. Den bedste garanti vi kan give dig, er ved at referere til vores kundeliste, der tæller de største og dygtigste i markedet. Igennem årene har tusinder af brugere anvendt PeopleTrust systemet, og vores kunder findes i alle størrelser fra virksomheder med få ansatte til store landsdækkende virksomheder med flere hundrede brugere.

System og service hænger sammen. Det ene kan ikke stå uden det andet, og hos os får du hele pakken fra velgennemtænkte og effektive løsninger, til en af markedets bedste servicepakker samt en vedkommende og kyndig service når du behøver det. Dette inkluderer en løbene tilpasningsgaranti, men også en løbene garanti for at vi, og vores systemer, efterlever god IT-praksis.

Vi er mere end blot en leverandør, for igennem vores virke i forskellige brancherelaterede fora, og vores store viden om din branche fungerer vi også som vidensrådgiver for mange af vores kunder og samarbejdspartnere.

Udpluk af nuværende og tidligere referencer