Om os

Product

Det handler om mennesker og processer og om, hvordan man udvikler et system, som sikrer meget effektive arbejdsgange, og samtidigt sikrer fokus på interaktionen mellem kandidater og kunder. Det kræver kendskab til markedet, konkurrencevilkårene, lovgivning, overenskomster, såvel som en indgående viden om de nyeste tekniske muligheder, brugervenlighed, digitalisering m.m. Det er her PeopleTrust kommer ind i billedet.

For os handler digitalisering om service, der betaler sig. Altså om at øge servicen på den ene side og mindske omkostningerne på den anden side - helt enkelt. Vi har udviklet IT-systemer i mere end 10 år, og vi har et dybt kendskab til de brancher vi leverer løsninger til. Vi har gennem alle årene leveret nogle af markedets bedste systemer, og vi har sat nye standarder for, hvad man kan og, hvad du, som bruger bør forvente af dit sagsbehandlingssystem.

Emini blev stiftet i 2004 og er bosiddende i Lyngby nord for København. Vores team består af udviklere, support og projektledelse, som alle har mange års erfaring med udvikling af sags- og styresystemer. Viden og erfaring gør det dog ikke alene, idet de vigtigste input kommer fra vores kunder og markedet. Derfor gør vi meget ud af at være i tæt dialog med vores kunder og andre markedsaktører, så vores systemer hele tiden afspejler vores kunders behov.

Vision

Det latinske udtryk "Mobilis in mobili" er vores mantra, hvilket symboliserer et ønske om, at være fleksibel og tilpasningsparat i et konkurrencepræget og foranderligt marked.

Det var mottoet for ubåden Nautilus i Jules Vernes berømte eventyr "En verdensomsejling under havet" fra 1869. Dog et eventyr, så repræsenterer Nautilus en blanding af hvad der kan lade sig gøre når man kombinerer teori og en stærk teknisk viden med ambitionen om at ville lykkes.

Denne kombination symboliserer på fornemste vis hvad vi står for, og er en konstant inspiration i vores fortsatte stræben efter at udvikle og levere, markedets bedste sagssystemer til beskæftigelsesområdet, samt vikar- og rekrutteringsindustrien.