SelfReg
- Privatlivspolitik

1. Brug af denne App

Din brug af denne App sker i henhold til følgende betingelser, som du accepterer ved installation og brug af App’en. Du må kun bruge denne App til registrering af møde og gå tider- eller billedtagning for personer, som er oprettet i til PeopleTrust systemet og som er givet adgang til App’en.

Du er selv ansvarlig for, at de oplysninger, du afgiver til App’en, er korrekte. Emini A/S forbeholder sig ret til at slette oplysninger leveret/indtastet af dig i systemet, hvis Emini A/S vurderer, at indhold og brug er i strid med lovgivningen/gældende normer.

2. Hvem er dataansvarlig?

Du er dataansvarlig i forhold til de personoplysninger som registreres i App’en. Emini A/S er databehandler i forhold til de indtastede oplysninger.

3. Generelt om behandling af dine personoplysninger

Når personerne anvender App’en behandler vi deres CPR nummer (artikel 87), navn og komme/gå tidspunkter (artikel 6) og eventuelt billede (artikel 9).

4. Formål og videregivelse

Det overordnede formål med App’en er at indsamle og registrere komme/gå tidspunkter, samt eventuel billedetagning og overføre disse informationer til dit PeopleTrust system.

Følgende oplysninger videregives til PeopleTrust:
- Kandidatens CPR nummer (artikel 87)
- Kandidatens navn og komme/gå registreringer (artikel 6)
- Kandidatens billede (artikel 9)

5. Opbevaringsperiode

App’en gemmer ikke selvstændigt personoplysninger, men sender disse til PeopleTrust. Opbevarings-perioden defineres således i PeopleTrust og ikke i App’en.

6. Dine rettigheder

Du har altid mulighed for at afinstallere App’en, hvorved der ikke længere er forbindelse til PeopleTrust.

Derudover har du mulighed for at klage til Datatilsynet over behandlingen af dine personoplysninger. Du kan læse mere herom samt om dine rettigheder på www.datatilsynet.dk.