Anden aktør / Jobcenter

People action

PeopleTrust til Anden aktør dækker over beskæftigelses-, social- og integrationsindsats, bosteder, Lær Dansk aktiviteter, new-placement og meget mere. Det handler om at have de rette funktioner til rådighed der, hvor du har brug for dem. PeopleTrust indeholder alle de funktioner, som du kan forvente af markedets ledende system, samt en række funktioner, som du slet ikke troede var mulige. PeopleTrust er til dig, der søger et fantastisk produkt som fungerer hurtigt og gør hverdagen og arbejdet lettere.

Udgangspunktet er borgeren eller kandidaten - som vi kalder det. Der er tale om klassisk sagsbehandling, dog med særlig fokus på den virksomhedsrettede indsats. Det er her, at PeopleTrust virkeligt adskiller sig i forhold til et almindeligt jobcentersystem, som fokuserer mere på ydelsesafklaring. Derfor er PeopleTrust et kombineret sagsbehandler og CRM system, så du kan bruge virksomheder i forbindelse med aktivering m.m.

PeopleTrust håndterer alle krav til journalisering, dokumentation og sporbarhed, men også krav til timeopgørelse, ressourceindsats, fremmødestatistikker og aktiveringskrav. Vi har arbejdet inden for området siden 2004, og PeopleTrust er det eneste system som kan håndtere individuelle terminer og kontraktkrav i forhold til den enkelte kandidat. PeopleTrust er også det eneste system, som kan håndtere alle de gængse faktureringsmodeller, så du er sikker på, at få faktureret kommune og jobcenter for dine ydelser.

Giv adgang til data i PeopleTrust

Du kan give virksomhederne, herunder jobcentre, adgang til at visitere kandidater til dig via PeopleTrusts web portal. Det benytter en række jobcentre sig af med stor tilfredshed og ligeså en række virksomheder i forbindelse med new- eller outplacement ydelser. Du kan også give virksomhederne mulighed for at følge din indsats i forhold til udvalgte kandidater. Via systemets kandidatweb kan du give kandidaterne adgang til en række informationer om deres egen sag, herunder kalenderaftaler og holdforløb. De kan også opdatere deres staminformationer og CV informationer. For både virksomheder og kandidater foregår det hele i et sikkert, trygt og intuitivt IT miljø, så alle kan være med.

PeopleTrust er i konstant udvikling, og vi opdaterer løbende systemets funktioner, så du ikke kommer til at mangle noget. Er du interesseret, så tag et kig på vores funktionsliste her, eller se en af vores introduktionsvideoer. Du er også mere end velkommen til at kontakte os for en præsentation. Vi kommer gerne og viser dig systemet med udgangspunkt i dine behov.

Denne video giver dig en generel introduktion til systemet og dets opbygning. Du kan også se hvordan du kan oprette en kandidat via integration til CPR registret. Du kan også oprette virksomheder via forskellige virksomhedsdatabaser bl.a. CVR Registret.

Download
produkt beskrivelse

Tag et kig i vores brochure. Her får du et bedre indblik i hvad PeopleTrust er og teknologien bag.

Denne video viser dig, hvordan du meget hurtigt kan indkalde en kandidat til en samtale og føre en kandidat til et holdforløb, og hvordan systemet journaliserer det, og hvordan de planlagte timer dokumenteres.