Vikar og Rekruttering

People action

PeopleTrust til Vikar og Rekruttering dækker over moduler til håndtering af vikariater og rekrutteringsprocesser. Det handler om at have de rette funktioner til rådighed der, hvor du har brug for dem. PeopleTrust indeholder alle de funktioner, som du kan forvente af markedets ledende system, samt en række funktioner, som du slet ikke troede var mulige. PeopleTrust er til dig, der søger et fantastisk produkt som fungerer hurtigt og gør hverdagen og arbejdet lettere.

Vikar og rekrutterings software med mange funktioner

PeopleTrusts vikariatfunktioner klarer alt fra afklaring af kundens behov, håndtering af vagtbestillinger, udvælgelse af vikarer, arbejdsbekræftelser, timesedler, faktura-/lønbehandling og meget mere. PeopleTrust stiller også funktioner til rådighed for vikarer og kunder, og er integreret med Staffz som er markedets førende fælles vikar app.

PeopleTrusts rekrutteringsfunktioner klarer alt fra den indledende salgsproces, afklaring af kundens behov, annoncering, håndtering af ansøgere, fremsøgning via emnebank, håndtering af mødeplanlægning, indkaldelser m.m. Du kan med PeopleTrust håndtere flere forskellige rekrutteringsprocesser, hvor nogle måske kun består af få trin og andre af flere.

PeopleTrust håndterer fokuslister, søgeprofiler, vagtskemaer, overenskomster og lokalaftaler. Du kan sende breve, emails og sms’er fra systemet til dine vikarer og kunder. Systemets faktura- og lønbehandling håndterer reglerne i de kollektive, såvel som de virksomheds specifikke overenskomster og beregner anciennitet, sygedagpenge m.m. Systemet håndterer også 11 timers reglen og andre arbejdsretlige regler.

Få nemt overblik over dagens opgaver med PeopleTrust

Via PeopleTrusts virksomhedsweb kan du give virksomhederne mulighed for at følge deres bestillinger, godkende vagter samt timesedler, udtrække statistikker vikarenes timer fordelt på afdelinger/funktionsområder og bedømme vikarerne. Via systemets kandidatweb kan vikarerne se deres vagter samt aftaler, angive rådighed, godkende timesedler samt få adgang til arbejdsbekræftelser og lønsedler. Vikarerne kan også opdatere deres staminformationer og CV informationer. For både virksomheder og kandidater foregår det hele i et sikkert, trygt og intuitivt IT miljø, så alle kan være med.

PeopleTrust er i konstant udvikling, og vi opdaterer løbende systemets funktioner, så du ikke kommer til at mangle noget. Er du interesseret, så tag et kig på vores funktionsliste her, eller se en af vores introduktionsvideoer. Du er også mere end velkommen til at kontakte os for en præsentation. Vi kommer gerne og viser dig systemet med udgangspunkt i dine behov.

Denne video giver dig en generel introduktion til systemet og dets opbygning. Du kan også se hvordan du kan oprette en kandidat via integration til CPR registret. Du kan også oprette virksomheder via forskellige virksomhedsdatabaser bl.a. CVR Registret.

Download
produkt beskrivelse

Tag et kig i vores brochure. Her får du et bedre indblik i hvad PeopleTrust er og teknologien bag.

Denne video giver dig en generel introduktion til vikarmodulet. Du kan her se hvordan du opretter et vikariat, samt udsøger og allokerer kandidater hertil.